15 de gener de 2021 15/1/21

Els afiliats de Segorbe trien a Mª Carmen Climent como a presidenta del PP

Els afiliats de Segorbe trien a Mª Carmen Climent como a presidenta del PP  - (foto 1)

  Els afiliats del PP de Segorbe han celebrat la renovació de la seua junta local i han triat a Mª Carmen Climent com a nova presidenta del PP en el municipi. Sota la fórmula de 'un militant, un vot', els afiliats han triat amb la unanimitat dels vots a Climent i el seu equip com a nova presidenta de Segorbe.

  La defensa de la llibertat, de la unitat i del respecte són els senyals d'identitat del nou equip de Segorbe que explica, a més de Climent, amb Vicente Hervás com a secretari general del PP del municipi, i també amb noms com el de Miguel Barrachina com a coordinador econòmic. La nova presidenta també ha volgut comptar amb una gran presència de Noves Generacions de Segorbe en la seua nova executiva com a representants del futur del Palància.

  Climent ha destacat que “este nou equip té com a objectiu principal defensar els interessos generals de Sogorb davant els atacs i les imposicions de l'esquerra” així com “apostar per accions que servisquen per a recuperar la llibertat que des del PSOE i Compromís ens volen imposar”.

  El president del PP de Castelló i ja expresident del PP de Sogorb, Miguel Barrachina, ha posat en valor la unitat de l'equip del PP i l'aposta dels populars “per arreglar el que l'esquerra trenca” com l'ocupació ja que “sempre que ha governat l'esquerra ha arruïnat Espanya i ha retallat llibertats i ara, de nou, amb un govern del PP, en l'últim any hi ha 10.168 cotitzadors nous a la Seguretat Social”.

  La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha assegurat a la renovació de la junta local de Sogorb que el govern del Consell és “absolutament sectari” i van en contra de la llibertat educativa. Segons Bonig “el PP és l'únic partit que defensa la llibertat amb majúscules, llibertat educativa, econòmica, dels comerciants i dels comerços”.

   

  Pujar