elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El taller de teatre de l’Escola d’Adults representa l’obra “La cantante calva”

El taller de teatre de l’Escola d’Adults representa l’obra “La cantante calva”
  • Dins de les activitats amb motiu de la fi de curs

L'alumnat del taller de teatre de l'Escola d'Adults de Sedaví va representar en la vesprada del dijous en el Saló d’Actes de la Biblioteca Municipal Vicente Ruiz Monrabal l'obra de teatre “La cantante calva” de Eugene Ionesco. Una lectura dramatitzada a l'estil del teatre radiofònic d'abans, dins del teatre de l'absurd, nascut com a resposta al neguit que va deixar en la població europea el desastre a la Segona Guerra Mundial, i com a crítica mordaç i naïf de la societat anglesa dels anys 40-50.

L'obra, coordinada pel professor Joan Carles Roselló, va estar interpretada per Manoli Fababú, Gloria García, Mari Carmen Sánchez i Linda Mónica Gómez i va comptar amb la col·laboració especial de Cecilia Fortuny i Luisa Mañé del Taller Municipal de Teatre d'Alcàsser.

La regidora d'Educació Amparo Cuenca Castillo, acompanyada de la directora de l'Escola d'Adults Maria José Gimeno va entregar un ram de flors a Joan Carles Roselló i a les actrius en agraïment, una vegada conclosa la representació teatral.

Pujar