Castellano

Sedaví substitueix la gespa del Camp Municipal d’Esports i el paviment del Pavelló Cobert

Sedaví substitueix la gespa del Camp Municipal d’Esports i el paviment del Pavelló Cobert
  • Totes dues actuacions estan englobades dins del Pla d’Inversions de la Diputació de València

MÉS FOTOS
Sedaví substitueix la gespa del Camp Municipal d’Esports i el paviment del Pavelló Cobert - (foto 2)

L'Ajuntament de Sedaví ha promogut la realització de diverses obres en el Poliesportiu Municipal de Sedaví. Aquestes actuacions han consistit, d'una banda, en la substitució de l'antiga gespa artificial del camp de futbol i per una altra la substitució del paviment de la pista central del pavelló cobert.

En total, la inversió ha ascendit a prop de tres-cents mil euros entre totes dues actuacions. En el camp de futbol s'ha procedit a la retirada de l'antiga gespa que es va col·locar fa més de vint anys per la nova, i s'ha col·locat arena i cautxú sobre el mateix buscant l'estabilitat d'aquest.

En el Pavelló Municipal d'Esports s'ha substituït el paviment de la pista central, que era l'existent quan el pavelló es va inaugurar. S'ha afegit una capa aïllant en el sòl i s'ha col·locat el nou. Posteriorment s'han pintat les ratlles de les diferents disciplines esportives que es practiquen en la pista i s'ha adquirit una lona protectora per a protegir el sòl en altres esdeveniments que se celebren en el pavelló.

Dins dels treballs realitzats es troben a més la pintura de diverses zones, reparació de tanques, canvi de xarxes del camp de futbol, reparació de vestuaris, reparació de lluminàries i diverses actuacions de manteniment, substitució i modernització de les instal·lacions esportives, tot això durant els mesos d'estiu.

Totes dues actuacions compten amb una subvenció del Pla d'Inversions de la Diputació de València i pretenen l'ús per part de tots els clubs i esportistes de la localitat.

Pujar