Castellano

Sedaví porta a terme una escola de pasqua per als més menuts

Sedaví porta a terme una escola de pasqua per als més menuts

  La localitat de Sedaví ha portat a terme una escola de pasqua per als més menuts. En esta han pogut realitzar diferents activitats didàctiques per passar el temps de les vacances de pasqua.

  L’escola de pasqua ha rebut el nom de “El bosque encantado” i ha estat organitzada per la regidoria de joventut, liderada per Marga Bau. Una “escoleta” que pretén continuar formant als xiquets i xiquetes fora de l’horari escolar a través de jocs i tallers, tant esportius com dins del marc de les manualitats.

  L’escola de pasqua ha tingut lloc en el CEIP Vicent Pla Paredes durant els dies18,23,24,25 i 26 d’abril. Els horaris han transcorregut entre les 9 del matí i les 2 del migdia. I les activitats han sigut ben diferents i dinàmiques, també desenvolupades dins de la temàtica d’un bosc encantat.

  A més, també s’ha realitzar una escola matinera de 8 a 9 del matí. A esta han acudit els xiquets i xiquetes més matiners, ja que els horaris han estat col·locats el més pròximament possible als horaris de treball dels pares i mares dels participants de l’escola de pasqua.

  “L’escoleta” ha finalitzada sense altercats i espera ja les noves idees per a l’any que ve. En definitiva, una iniciativa imprescindible per a famílies que no tenen vacances durant les pasqües.

  Pujar