24 d’octubre de 2020 24/10/20

Sedaví inicia la seua Ruta de la tapa

Sedaví inicia la seua Ruta de la tapa - (foto 1)
  • Participen nou bars i restaurants del municipi

Sedaví, va inaugurar en la vesprada del dijous la IV Edició de la seua Ruta de la Tapa, una iniciativa organitzada per l'Associació Gastronòmica "Bon Profit" que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sedaví que dirigeix Santiago Sánchez, l'Associació de Comerciants i Empresaris de Sedaví (ACESE), la Consellería d'Indústria, Comerç i Innovació i l'Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC).

L'edició d'enguany compta amb la participació de nou bars i restaurants del municipi com són el Bar Andalucía, La Bona Vida, Sedavinum, El Balconcillo, El Consistori, Rim N Bar, Ateneo Cultural y Recreativo, La Ruta i Caoba, que participen cadascun d'ells amb dues tapes. El preu de cada tapa és d'1,50 € (2,50 € tapa+"quint", refresc o vi de qualitat).

Les persones que segellen el tríptic informatiu en quatre dels establiments adherits a aquesta iniciativa podran participar en el sorteig d'un sopar per a dues persones en el restaurant guanyador de la Ruta de la Tapa.

A l'acte d'inauguració en el que es va lliurar a "La Buena Vida" la placa commemorativa com a restaurant vencedor de la passada edició, van assistir l'Alcalde Josep Ferran Baixauli, els regidors José Francisco Cabanes i Joan Baixauli, el President de l'Associació Gastronòmica Bon Profit Javier Pérez, i altres membres de la mateixa. La Ruta de la Tapa, conclou el proper diumenge 1 de Juliol.

Pujar