elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sedaví dona llum verda al Pla d’Emergències

Sedaví dona llum verda al Pla d’Emergències

    El passat dijous 27 de juliol, en sessió plenària, es va aprovar l'esborrany del Pla Territorial d'Emergències i el reglament regulador de la futura Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de Sedaví.

    Amb l'inici de la tramitació d'aquest Pla d'Emergències, és dona compliment a la Llei 13/2010 i es crea el marc legal necessari per a disposar al municipi d'un cos de Protecció Civil, amb l'objectiu de millorar les tasques de prevenció i seguretat al nostre poble.

    La creació de l'Agrupació de Voluntaris ja venia arreplegada al Pressupost Municipal per a aquest any, que va ser aprovat fa uns mesos, i on es dota de la suficient partida pressupostària a aquesta Agrupació, que en un futur molt proper iniciarà les seues activitats. Des d'ací fem una crida a totes aquelles persones que estiguen interessades a participar en ella per tal que estiguen atentes a la publicació del període per a poder-se apuntar com a voluntaris/àries.

    A més, en la mateixa sessió Plenària es va aprovar l'inici de les negociacions amb el poble de Beniparrell, per tal de signar un conveni de col·laboració que permeta que la nova Agrupació de Voluntaris desenvolupe tasques de prevenció i done suport també en la localitat veïna.

    Pujar