Castellano

Sedaví celebra els últims actes de les seues festes

Sedaví celebra els últims actes de les seues festes
  • La banda de l'Agrupació Musical Santa Cecilia posarà el punt i final amb una cercavila pel municipi que finalitzarà amb un castell de focs artificials

MÉS FOTOS
Sedaví celebra els últims actes de les seues festes - (foto 2)
Sedaví celebra els últims actes de les seues festes - (foto 3)

Les festes de Sedaví encaren les seues últimes hores després que, passats diversos dies d'actuacions en la Pl. Jaume I, aquestes arriben a la fi amb l'espectacle Divos & Divinas.

El que es preveia un dia tranquil i assolellat, dijous passat, es va complicar en la vesprada amb l'aparició de negres nuvolots i fortes tempestes, que van posar en perill la celebració de l'espectacle The Time de Airshow. Finalment es va complir la previsió meteorològica, i els núvols es van allunyar de la nostra població, el que va permetre que el musical, encara que amb un cert retard, poguera celebrar-se per a gaudir de clàssics entre altres com el Believe de Cher o el Every Breath You Take de The Police entremesclats amb les més increïbles acrobàcies.

En la nit del divendres, dia de la festa local del municipi, i una vegada deixades arrere les pluges, el protagonisme va ser a càrrec de la Sedajazz que va celebrar el seu  30 Ániversari interpretant temes del seu variat repertori, i que entre altres va comptar amb la presència de músics com David Pastor o Vicent Macián. Durant la seua actuació, la Sedajazz va voler retre homenatge a totes les persones que s'ha emportat la pandèmia del Covid i a les que han treballat lluitant contra ell.

Finalment el dissabte, igual que els dies precedents, davant una plaça Jaume I amb l'aforament cobert, va tindre lloc l'espectacle de Divos & Divinas que van començar la seua actuació interpretant el tema Amic Per Sempre, per a donar pas al seu repertori d'èxits, que va gaudir de gran acceptació per part del públic, per a tancar amb l'himne regional.

Tots els esdeveniments s'han celebrat amb aforament tancat en la Pl. Jaume I, amb reserva de seients i complint tots els protocols Covid i les mesures de seguretat pertinents.

La banda de l'Agrupació Musical Santa Cecília, posarà el punt i final a les festes aquesta vesprada a les 19 h amb una cercavila pel municipi que eixirà de la Pç d’en  Jaume I i recorrerà les principals artèries de Sedaví per a finalitzar en el punt de partida, i a les 22.30 h. es disparara a l'interior del Poliesportiu Municipal un castell de focs artificials, respectant la normativa Covid. Per a evitar aglomeracions de persones es prega a la població que veja l'espectacle des de les seues cases i no acudisquen als voltants del poliesportiu.

Pujar