elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sedaví celebra la XL Exposició d’Artistes Locals Vicente Puchades

Sedaví celebra la XL Exposició d’Artistes Locals Vicente Puchades
  • L’esdeveniment està inclòs dins de la programación de la XIII Setmana de la Cultura

MÉS FOTOS
Sedaví celebra la XL Exposició d’Artistes Locals Vicente Puchades - (foto 2)

L'Ajuntament de Sedaví, a través de la regidoria de Cultura i festes va iniciar el dilluns amb un taller de Manisetes a l'Escola d'Adults la XIII Setmana de la Cultura.

En els actes previstos eixe dia van tindre lloc també un taller d'animació lectora per a l'alumnat d'infantil del Col·legi Vicente Pla, i la representació de l'obra teatral “Robin Hood”, que en el matí es va celebrar en el Col·legi Fernando Baixauli i en la vesprada en el Col·legi Sedaví, i que al llarg de la setmana arribaran als quatre centres escolars del municipi.

A les huit de la vesprada  va començar la XL Exposició d'Artistes Locals Vicente Puchades, que pot visitar-se fins al diumenge a la Sala Senyera del Poliesportiu Municipal i que compta amb un total de trenta-dues obres de diferents pintors del municipi i del taller de Dibuix i Pintura de l'Escola d'Adults.

L'esdeveniment va comptar amb la presència de l'alcalde José Francisco Cabanes, la regidora de Cultura i Festes Beatriz Cuesta, Vicente Puchades, nombrosos edils de la Corporació Municipa, membres de les diferents associacions culturals del municipi, així com un nombrós grup dels pintors i pintores que han pres part en l'exposició.

Les activitats de la XIII Setmana de la Cultura compten amb el patrocini de la Diputació de València a través del SARC, i en els pròxims dies està prevista l'emissió de dos obres teatres antigues de l'Associació de Ames de casa Tyrius “Als bous de Castelló” i “Rics Improvisats” el dijous 13 de maig a les 18 h. en el canal de Youtube i el Facebook de l'Ajuntament de Sedaví i un taller d'enquadernació el divendres en la Escola d’Adults.

 
 

Pujar