9 de març de 2021 9/3/21

Sedaví augmenta 25.000€ en la targeta moneder per a donar suport a les beques menjador

Sedaví augmenta 25.000€ en la targeta moneder per a donar suport a les beques menjador - (foto 1)

  L’Ajuntament de Sedaví va aprovar en el seu últim Ple, una modificació a proposta del grup municipal Compromís per Sedaví, per augmentar un 28,29% la partida d'alimentació bàsica de Serveis Socials.

  La proposta del partit valencianista, que va ser traslladada com a esmena a una modificació pressupostària en un Ple anterior, ha estat recollida pel Govern Municipal. Segons explica Ferran Baixauli, portaveu de Compromís, «aquesta modificació, naix de la proposta que varem realitzar al mes de juny, de continuar el val menjador de la Conselleria d'Educació, durant tot l’estiu fins a l’inici del nou curs escolar».

  La modificació pressupostària és nodrirà del romanent de tresoreria de l'any 2019, i serà el serà l'equip tècnic de Serveis Socials, el que s'encarrega de distribuir els fons entre els veïns i veïnes de la localitat.

  MOBILIARI PER A l'EDIFICI MULTIÚS

  A la sessió plenària també es realitza una modificació de crèdit a proposta del Grup Compromís, per dotar a les instal·lacions en construcció del nou edifici multiús, amb mobiliari per a les dependències de Serveis Socials, Policia local i Jutjat de Pau.

  Pujar