Castellano

Sedaví va acollir l’última etapa del I Gran Premi Paracycling Dstrel

Sedaví va acollir l’última etapa del I Gran Premi Paracycling Dstrel
  • La prova, per a ciclistes discapacitats, forma part del Campionat Autonòmic de la Comunitat Valenciana dins del calendari nacional de ciclisme adaptat

Sedaví va acollir en el matí del diumenge l’última etapa del I Gran Premi Paracycling Dstrel Hyundai, que forma part del Campionat Autonòmic de la Comunitat Valenciana, dins del calendari nacional de ciclisme adaptat. Després de la primera etapa que va tindre lloc a Xàtiva dissabte passat, el nostre municipi va ser eixida i meta de la segona al carrer Giner dels Rios, 10, d'una contrarellotge individual plana de 14,8 Km que va transcórrer en direcció al parc natural de l’Albufera en tricicles, hanbikes, bicicletes, tàndems i bicicletes per a sords i de 7,4 Km per a hanbikes en classes MH1-WH1, WH2 i WH3 amb premis en metàl·lic per als tres primers classificats de cada categoria i amb una cinquantena de participants. En l'etapa de Sedaví van véncer Héctor Catalá, Ricardo Ten, Maurice Far Eckhard, Francisco Sanchez, Pedro Sánchez-Migallón, Manuel Pérez, Luis Miguel García-Marquina, Flavio Pacheco i Gonzalo García. En dones es van imposar Carmen de Felipe, Myriam Martínez i Natalia Vitòria, mentre que en sords va véncer Sergi Jurado.

En la general en MB2 es va imposar Rubén Capdevila; en MC1 va véncer Ricardo Ten, en MC2 es va emportar la victòria Maurice Far Eckhard, en MC3 Francisco Sánchez; en MC4 Pedro Sánchez-Migallón; en MC5 Manuel Pérez; en MH3 Alfonso David López: en MH4 Flavio Pacheco; en MT1 Gonzalo García. En dones en WC4 Carmen de Felipe; en WC5 Myriam Martinez i en WH2 Natalia Vitòria. En sords Sergi Jurado es va imposar a Antonio Marín.

Al lliurament de premis va assistir l'alcalde José Francisco Cabanes. La prova comptava amb el patrocini de la Diputació de València, la Generalitat Valenciana, la Fundació Trinidad Alfonso, els Ajuntaments de Xàtiva i Sedaví i formava part del calendari de ciclisme adaptat de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana i de la Real Federació Espanyola de Ciclisme.

Pujar