20 d’octubre de 2020 20/10/20

L’Ajuntament de Sedaví signa un conveni de col·laboració amb Fundació Diagrama

L’Ajuntament de Sedaví signa un conveni de col·laboració amb Fundació Diagrama - (foto 1)

    L’ entitat treballa en l’ atenció de les necessitats de persones vulnerables o en dificultat social, especialment xiquets i xiquetes i joves.

    L'Ajuntament de Sedaví va signar un conveni de col·laboració amb Fundació Diagrama Intervenció Psicosocial, que treballa des de 1991 en l'atenció de les necessitats de persones vulnerables o en dificultat social, sempre des de la defensa i promoció dels drets humans, especialment xiquets i joves.

    El conveni constata l'especial rellevància que des de l'àmbit municipal es dóna a les polítiques públiques de benestar social, recolzades des de les lleis valencianes de Serveis Socials i de drets i garanties de de la Infància i Adolescència.

    A la signatura del conveni van assistir l'alcalde José Francisco Cabanes, la regidora d'Igualtat i Polítiques Socials Úrsula Campo, el coordinador de centres i programa de la província de València de Fundació Diagrama Sergio Gutiérrez i Gonzalo Fabregat, responsable de la xarxa nodus, projecte de insersión soci-laboral de joves en dificultat social.

    Pujar