Castellano

L’Ajuntament de Sedaví signa un conveni de col·laboració amb Fundació Diagrama

L’Ajuntament de Sedaví signa un conveni de col·laboració amb Fundació Diagrama

    L’ entitat treballa en l’ atenció de les necessitats de persones vulnerables o en dificultat social, especialment xiquets i xiquetes i joves.

    L'Ajuntament de Sedaví va signar un conveni de col·laboració amb Fundació Diagrama Intervenció Psicosocial, que treballa des de 1991 en l'atenció de les necessitats de persones vulnerables o en dificultat social, sempre des de la defensa i promoció dels drets humans, especialment xiquets i joves.

    El conveni constata l'especial rellevància que des de l'àmbit municipal es dóna a les polítiques públiques de benestar social, recolzades des de les lleis valencianes de Serveis Socials i de drets i garanties de de la Infància i Adolescència.

    A la signatura del conveni van assistir l'alcalde José Francisco Cabanes, la regidora d'Igualtat i Polítiques Socials Úrsula Campo, el coordinador de centres i programa de la província de València de Fundació Diagrama Sergio Gutiérrez i Gonzalo Fabregat, responsable de la xarxa nodus, projecte de insersión soci-laboral de joves en dificultat social.

    Pujar