9 d’agost de 2020 9/8/20

L’Ajuntament de Sedaví porta a terme un programa comunitari per a persones majors

L’Ajuntament de Sedaví porta a terme un programa comunitari per a persones majors - (foto 1)

  Sedaví ha realitzat un programa comunitari per a persones majors. Estes han tingudes llocs durant el primer semestre de 2019 i han estat formades per activitats de tot tipus, des de l’educació físca fins la memòria.

  El programa comunitari per a persones majors ha estat impolsat per l’Ajuntament de Sedaví, amb la regidoria de Polítiques Socials, liderada per Úrsula Campos. Este ha tingut lloc entre els mesos de febrer fins a finals de maig, amb activitats amb horaris tant de matí com de vesprades.

  Així, les persones majors de 60 anys, han pogut gaudir de jocs i exercicis per a la memòria al Saló de Plens de l’Ajuntament cada dimecres. També han pogut realitzar exercicis englobats dins de l’educació física amb el lema de “mens sana in corpore sano”. Estes han tingudes lloc al poliesportiu municipal dimarts i dijous.

  També ha estat present l’art, a través de la pintura i el dibuix, amb classes impartides al poliesportiu municipal els dilluns i el teatre, al Saló d’Actes de la biblioteca, els dimarts.

  Si més no, parlem d’un programa complet i intens per a les persones majors, perquè estes també tinguen una vida activa. Així, s’ha fomentat una rutina especial per al veïnat més major del poble.

  Pujar