25 de setembre de 2020 25/9/20

Inauguració de l’exposició col·lectiva dels alumnes de l’Escola d’ Artesans de València

Inauguració de l’exposició col·lectiva dels alumnes de l’Escola d’ Artesans de València - (foto 1)
  • Podrà visitar-se fins el diumenge 24 de novembre

MÉS FOTOS
Inauguració de l’exposició col·lectiva dels alumnes de l’Escola d’ Artesans de València - (foto 2)

En la nit del passat divendres va tindre lloc la inauguració de l'exposició col·lectiva dels alumnes de l'Escola d'Artesans de València, organitzada per la Regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Sedaví, dins de la programació d'actes de Santa Cecília 2019.

L'esdeveniment va tindre lloc a la Sala Sorolla, que canvia la seua denominació a Sala Vicente Puchades, de l'agrupació musical, en reconeixement de la institució a l'artista de Sedaví, que porta col·laborant quatre dècades en l'organització de les exposicions. En total, la col·lectiva recull un total de trenta-quatre obres de temàtica diversa, destacant aquelles que tenen relació amb la música, i que serveixen d'homenatge a la Santa Cecilia sedavienca que compleix cent anys de la seua fundació.

A l'acte van assistir l'alcalde José Francisco Cabanes, la regidora de Cultura i Festes Beatriz Cuesta, nombrosos edils de la Corporació Musical, el president de l'Agrupació Musical Santa Cecília Rubén Pla, la professora d'Artesans Esther Mateos i el mateix Vicente Puchades.

L'exposició podrà visitar-se en horari de 18 a 20.30 h. fins al divendres i el dissabte i diumenge de 12 a 14 h.

Pujar