Castellano

Exaltació de les Falleres Majors de Sedaví i les seues Corts d’Honor

Exaltació de les Falleres Majors de Sedaví i les seues Corts d’Honor
  • L’acte es va celebrar en el Pavelló Municipal d’Esports de Sedaví

La Junta Local Fallera de Sedaví, en col·laboració amb l'ajuntament, va organitzar l'exaltació de les Falleres Majors de Sedaví i les seues Corts d'Honor en un acte que es va celebrar en el Pavelló Municipal d'Esports i que va ser presentat per Charo Castillo.

En l'esdeveniment van ser protagonistes d'una banda Lucía López, Fallera Major Infantil de Sedaví, acompanyada per la seua Cort d'Honor, composta per les falleres Paula Gironda, Adriana Blanquer i Sandra Pérez, i per una altra Alicia Pérez, Fallera Major de Sedavi, també acompanyada per la seua Cort d'Honor composta per les falleres Noelia González, Noelia Dorado i Mª Amparo Escribano. Les dues falleres majors van tindre com a mantenidor al president de la Falla Bressol del Moble, Fernando Hernica. A més van estar acompanyades pel president de la Junta Local de Sedaví José Miguel Vila i el vicepresident Alejandro Blat.

L'alcalde José Francisco Cabanes i la regidora de Cultura i Festes Beatriz Cuesta van imposar a les falleres majors la insígnia del municipi. L'exaltació va concloure amb la presència dels presidents i falleres majors de diverses juntes locals d'altres poblacions i falles veïnes, els presidents i falleres majors de les quatre falles de Sedaví: Bressol del Moble, Sant Torquat, Nou Sedaví i Isabel de Villena i representants d'alguns col·lectius i associacions locals del municipi.

Pujar