Castellano

Compromís: "El Ple de Sedaví rebutja els discursos d’odi de l’ultradreta"

  Al passat ple de Juliol, Compromís per Sedaví, va presentar una moció per tal de rebutjar els discursos d’odi, les agressions masclistes i lgtbifòbiques. Aquesta moció va ser aprovada per una ampla majoria, malgrat els vots en contra de VOX, PP i Ciudadanos.

  En paraules del regidor valencianista, Joan Baixauli, “amb aquesta moció, el Ple de Sedaví es posiciona clarament a favor d’una societat igualitària i integradora, malgrat els vots en contra dels partits de dretes, qui han decidit amb el seu vot, continuar blanquejant els discursos d’odi, homòfobs i xenòfobs de la ultradreta”.

  Gràcies a la moció presentada per la formació valencianista, el Ple de l’Ajuntament de Sedaví, eleva una proposta al Govern Central per tal d’impulsar polítiques de prevenció dels delictes d’odi, així com formar als cossos de seguretat i judicials en la lluita d’aquest tipus de delictes.

  A més, a més, gràcies a aquesta moció, Sedaví reclamarà al Consell, continuar desenvolupant l’Estratègia Valenciana per a la Igualtat de Tracte, la No Discriminació i la Prevenció de delictes d’odi..

  Per últim, a petició de Compromís per Sedaví, el Ple Municipal acorda donar suport a la celebració d’activitats de sensibilització per la igualtat de tracte i contra la discriminació, la LGTBIfòbia, el racisme, la xenofòbia, el sexisme i el masclisme.

  Pujar