elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Sedaví presenta la seua llista a les Municipals que tornarà a encapçalar Ferran Baixauli

Compromís per Sedaví presenta la seua llista a les Municipals que tornarà a encapçalar Ferran Baixauli
  • A l'acte s'ha anunciat que la Conselleria dóna llum verda a la construcció d'una escoleta publica de 0 a 3 anys

Compromís per Sedaví ha celebrat aquest dijous baix la Font de l'avinguda Dr. Fleming la presentació de la candidatura per a les eleccions municipals del 26 de maig, envoltats per un centenar de veïns. L'acte ha comptat amb la participació del Diputat al Congrés, Joan Baldoví i la Candidata al Parlament Europeu, Isaura Navarro.

Ferran Baixauli, alcalde de Sedaví i candidat a revalidar el càrrec ha tancat l'acte fent una valoració dels 4 anys de govern, com la reducció de més del 60% del deute, heretat de l'anterior govern del PP. També ha nomenat algunes de les polítiques més remarcables desenvolupades durant esta legislatura, com l'augment d'inversió a les àrees de Benestar Social i Educació, l'èxit de programes com Xarxa Llibres o l'obertura de la biblioteca en horari nocturn per als estudiants en període d'exàmens.

A l'acte també s'han oferit algunes pinzellades del programa de Compromís per a la nova etapa, on s'ha anunciat que la Conselleria d'Educació ha donat llum verda per tramitar la construcció d'una Escoleta de 0 a 3 anys al CEIP San Clemente.

Pujar