elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans Sedaví presenta una candidatura d'autònoms i professionals per a ‘dinamitzar i fer progressar el municipi’

Ciutadans Sedaví presenta una candidatura d'autònoms i professionals per a ‘dinamitzar i fer progressar el municipi’

  El cap de llista de Ciutadans (Cs) Sedaví a les pròximes eleccions del 26 de Maig, Jose Baixauli, ha destacat que “la formació ha conformat un potent equip de persones de contrastada professionalitat, preparades per a transformar i modernitzar el municipi”. 

  “Hem elaborat un programa electoral per a Sedaví amb objectivitat i minuciositat, on escometem les solucions als problemes actuals de la població i posem les bases per a una autèntica transformació del municipi, que comporte una major qualitat de vida per als veïns i convertisca a la població en un lloc ideal per a viure i formar una família”, ha declarat.

  “En aquesta passada legislatura, amb un sol regidor, hem donat mostres del nostre tarannà, permetent la governabilitat quan aquesta semblava impossible, i de la nostra capacitat de treball, presentant més mocions que la resta de grups municipals en el seu conjunt”, ha explicat Baixauli, qui també ha afirmat que “estem orgullosos d'haver aconseguit, amb la nostra moció, la baixada de l'IBI municipal, i lamentem que l'egoisme i la mala gestió de l'actual equip de govern, rebutjara la nostra segona sol·licitud de reducció de l'IBI”.

  En aquest sentit, Baixauli ha anunciat que “si els veïns ens donen el seu suport, aconseguirem una gestió dels serveis municipals eficient i senzilla, on tot siga fàcil per al qual s'acoste a l'administració municipal: impostos, els mínims; burocràcia, la justa”.

  A més, ha assegurat, “convertirem a Sedaví en un poble atractiu, amb una bona qualitat de vida”. En aquesta mateixa línia, el candidat de Cs ha posat l'accent “en la necessitat d'un programa integral de manteniment i conservació, donat el lamentable estat del municipi, així com la necessitat d'escometre importants millores en matèria de mobilitat urbana i accessibilitat, i en matèria mediambiental”.

  “També s'abordarà amb urgència la modernització d'infraestructures molt deficients en el municipi com a clavegueram, enllumenat públic i parcs i jardins, i es farà una aposta decidida per dos instruments de cohesió: l'esport de base i la cultura sense imposicions”, ha promés.

  Pujar