elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans presenta una iniciativa per a millorar l'accessibilitat universal del municipi

Ciutadans presenta una iniciativa per a millorar l'accessibilitat universal del municipi

    El Grup Ciutadans (Cs) de Sedaví ha presentat una iniciativa "per a millorar l'ordenança municipal existent i adaptar-la al model elaborat per CERMI (Comité Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat) ", ha explicat el portaveu, Javier Crespo.

    "La mesura proposa també l'anàlisi dels possibles punts conflictius del municipi per a la posterior elaboració d'un Pla d'Accessibilitat Universal", ha detallat Crespo alhora que ha destacat que "l'objectiu és l'adaptació progressiva dels edificis públics i entorns urbans per a les persones amb alguna discapacitat, especialment en el col·lectiu de la tercera edat".

    A més, el portaveu regidor ha subratllat que "esta és la tercera iniciativa sobre l'elaboració de plans estratègics en el nostre municipi". "Al juliol de l'any passat presentem una iniciativa per a l'elaboració d'un Pla de Rehabilitació i Renovació Urbana de Sedaví, i al gener d'enguany registrem una proposta per a establir les bases per a la redacció d'un Pla de Mobilitat Urbana", ha concretat.

    Finalment, Crespo ha recordat "la importància de l'elaboració de plans estratègics en política local". "Un bon govern no és únicament resoldre els problemes del dia a dia, moltes vegades és millor tindre un pla i anticipar-se als problemes", ha conclòs.

    Pujar