elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

"Ciutadans aconseguix l'aprovació de la majoria de les esmenes presentades al pressupost municipal"

"Ciutadans aconseguix l'aprovació de la majoria de les esmenes presentades al pressupost municipal"

  Ciutadans (Cs) de Sedaví ha aconseguit "l'aprovació de la majoria d'esmenes presentades al pressupost municipal", ha destacat el portaveu Javier Crespo, qui a més ha indicat que "Cs ha tornat a demostrar que des de l'oposició també es poden posar en marxa iniciatives en benefici del municipi".

  Entre les 10 iniciatives de Ciutadans incloses en els pressupostos, Crespo ha subratllat "la renovació de l'enllumenat públic; els projectes millora de les places urbanes i el mercat municipal; l'impuls de la tramitació electrònica ciutadana; l'increment en les partides de mediambiente; un pla d'accessibilitat universal per al municipi; l'increment a la promoció del comerç local i la redacció d'un pla de millores per al poliesportiu".

  Per al regidor "les esmenes aprovades demostren la nostra línia d'oposició útil al servici de tots els veïns, deixant fora els personalismes i dialogant amb tots els grups". "Línia que serà la marca de la política municipal en els pròxims anys", ha assegurat.

  No obstant això, Crespo ha argumentat que "s'ha de ser crítics amb la forma i gestió del pressupost municipal durant esta legislatura, però la nostra responsabilitat ens obliga sobretot a treballar i presentar alternatives com oposición".

  En este sentit, ha recordat que "demostrem fer una crítica constructiva perquè, amb un sol regidor, hem presentat 26 mocions en esta legislatura i la majoria d'elles ha sigut aprovades".

  Pujar