Castellano

Celebració del concert de Santa Cecília en el Musical de Sedaví

Celebració del concert de Santa Cecília en el Musical de Sedaví
  • L’ajuntament va obsequiar al presidente de l’agrupació musical amb una nova bandera de la institución amb motiu del centenari, i el seu lliurament s’havia posposat pel Covid-19

MÉS FOTOS
Celebració del concert de Santa Cecília en el Musical de Sedaví - (foto 2)
Celebració del concert de Santa Cecília en el Musical de Sedaví - (foto 3)

En la vesprada del dissabte va tindre lloc a la Sala Vicente Ruiz Monrabal de l'Agrupació Musical Santa Cecília el tradicional concert en honor a la patrona de la música en el que onze educands de l'escola van passar a formar part de la banda major.

L'esdeveniment, presentat per Maria José Cambra i Maria Celeste Gamero, va començar amb el lliurament al president de l'Agrupació Musical Santa Cecilia Rubén Pla, de la nova bandera de l’agrupació amb motiu del seu centenari. Aquesta va ser donada a l'entitat per l'ajuntament, malgrat que en el seu moment es va posposar el seu lliurament a causa del Covid-19 , i va ser obsequiada per la Primera Tinent d'Alcaldia Úrsula Isabel Campo acompanyada de la regidora de Cultura Beatriz Cuesta i el músic i també regidor de l'ajuntament Josep Ferran Baixauli.

A continuació, els músics van interpretar les obres “El Cant del Valencià” de Pedro Sosa i “Batalla del Sucro” i “Dansa dels Conqueridors” dins del “Algemiz” de Ferrer Ferran. En el descans, es va celebrar l'acte protocol·lari d'entrada dels clarinets Laia Cucó, Javier Gadea i Rubén Tobarra, el trompeta Pau Cucó, les flautes Sara Devita, Amparo Diaz i Silvia Granero, els percussionistes Álvaro Martínez, Jonathan Prats i Miguel Sabater i la saxo alt Ana Zornoza, que van rebre obsequis de mà del president Rubén Pla, que a més va imposar la insígnia del centenari de la banda a les presentadores. Finalment el concert va concloure amb l'estrena de la marxa cristiana “Cristians del Cid”, composta pel director de la Santa Cecília de Sedaví Enrique Andreu dedicada a la comparsa Cides de Sedaví, “9 d’octubre” de Fernando Bonete i “Malaguenya de Barxeta” amb arreglos d'Azrael Tormo i la interpretació de l'himne regional, totes elles amb Enrique Andreu com a director.

Pujar