Castellano

Aquest cap de setmana van concloure les activitats amb motiu del 25-N Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones

Aquest cap de setmana van concloure les activitats amb motiu del 25-N Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones
  • Un concert infantil, un taller de xapes i còmic amb perspectiva de gènere, unes jornades de defensa personal femenina, un concert a càrrec de la rapera TESA i la II Marxa Pobles contra la Violència Masclista van posar el punt i final

MÉS FOTOS
Aquest cap de setmana van concloure les activitats amb motiu del 25-N Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones - (foto 2)
Aquest cap de setmana van concloure les activitats amb motiu del 25-N Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones - (foto 3)
Aquest cap de setmana van concloure les activitats amb motiu del 25-N Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones - (foto 4)
Aquest cap de setmana van concloure les activitats amb motiu del 25-N Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones - (foto 5)
Aquest cap de setmana van concloure les activitats amb motiu del 25-N Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones - (foto 6)

Sedaví ha viscut un cap de setmana plagat d'activitats amb motiu del Dia Internacional de la Elimiinación de la Violència contra les Dones. La programació va començar el dissabte amb la celebració del concert A fer Rebombori i el taller de xapes i còmic amb perspectiva de gènere que va tindre lloc en la Pl. Ausias March.

En la vesprada, el Poliesportiu Municipal va acollir unes jornades teoricopràctiques de defensa personal femenina, impartides per ForPol, en el que van prendre part quaranta dones del municipi i en horari nocturn, va tindre lloc l'actuació de la rapera TESA, que va comptar amb la calor dels seus seguidors de nou en la Pl. Ausias March.

Les activitats van concloure en el matí del diumenge amb la celebració de la II Marxa Pobles contra la Violència Masclista, en la que van prendre part al voltant de quaranta persones del municipi que es van concentrar a la porta del Poliesportiu Municipal de Sedaví i es van dirigir primer a la Pç. Poeta Miguel Hernández d'Alfafar i posteriorment fins al Espai Ludic Jaume I, on van coincidir amb assistents d'altres localitats com Albal, Alfafar, Benetusser, Catarroja, Llocnou de la Corona, Massanassa i Paiporta, on es va llegir un manifest i després d'una performance ciutadana, van gaudir de l'obra de teatre “Feas”, a càrrec de Maracaibo Teatre.

A les diferents activitats desenvolupades va assistir la Primera Tinent d'Alcaldia i regidora de Polítiques Socials i Igualtat Úrsula Isabel Campo.

Pujar