Castellano

L'alcaldessa de Sax denuncia una campanya d'assetjament amb injúries i calúmnies en xarxes socials

L'alcaldessa de Sax denuncia una campanya d'assetjament amb injúries i calúmnies en xarxes socials
  • Ha denunciat els fets davant la Guàrdia Civil: "Vaig a defensar el meu honor i el de la meua família fins a les últimes conseqüències"

L'alcaldessa de Sax, Laura Estevan, ha presentat en la Caserna de la Guàrdia Civil de Sax una denúncia per les "injúries i calúmnies" que està rebent en xarxes socials després que uns empresaris publicaren un vídeo a Instagram reclamant a l'Ajuntament que resolguera de forma immediata la llicència per poder obrir el seu gimnàs. El vídeo ha generat una sèrie de comentaris ofensius, insults i calúmnies que han provocat que l'alcaldessa haja dit "prou".

"No estic disposada a consentir insults, desqualificacions ni acusacions de tenir interessos personals, i la meua actuació i la de l'equip de govern ha estat impecable", ha indicat l'alcaldessa que al març es va apartar d'aquest expedient per evitar cap tipus de suspicàcia ja que seu marit regenta des de fa dècades un gimnàs a la població. "És injust, cruel i molt dolorós que es pose en dubte el meu honor i el de la meua família. Això no són crítiques a la gestió, sinó una campanya despietada contra la qual lluitaré amb totes les meues forces ", ha indicat.

La primera edil ha indicat que des de fa any i mig s'està requerint al gimnàs que reclama la seua reobertura perquè esmenara les deficiències. Fins a tres enginyers diferents que han passat per l'Ajuntament, durant aquest temps, han coincidit que aquesta instal·lació no complia amb els requisits establerts per la legislació vigent per a atorgar-li llicència d'obertura.

Un llarg procés d'any i mig en el qual s'han donat terminis, pròrrogues i s'ha mantingut diverses reunions fins que finalment els responsables jurídics van decretar el tancament de la instal·lació, el passat mes de juliol, fins que no s'esmenen les deficiències. Durant aquests últims mesos s'han concedit llicències d'obertura a gimnasos, un saló de ball i altres tipus d'establiments amb la qual cosa "no es tracta que els polítics no vulguem donar llicència com algú està intentant deixar entreveure de manera malintencionada, sinó que cal complir amb uns requisits legals i de seguretat que són els mateixos per a tots els que demanen llicència i que són els que estableixen els tècnics i no els polítics ".

Pujar