Castellano

Esglai a Sax per una motxilla sospitosa abandonada davall d'un banc en una zona cèntrica

Esglai a Sax per una motxilla sospitosa abandonada davall d'un banc en una zona cèntrica
  • Una veïna, que va donar la veu d'alarma, va veure com una persona depositava la motxilla davall d'un banc i marxava corrent proferint paraules en àrab

Una motxilla abandonada davall d'un banc en la cèntrica avinguda Rei Jaume I de Sax ha sigut explotada de manera controlada per un robot dels Gedex de la Guàrdia Civil descartant que en el seu interior hi haguera cap mena d'explosiu. Una veïna ha donat la veu d'alarma a la Policia Local en veure com una persona depositava la motxilla davall d'un banc, i marxava corrent proferint paraules en àrab.

Policia i Guàrdia Civil han acordonat la zona i sobre les 18.00 hores s'ha donat per conclosa l'operació. L'alcaldessa, Laura Estevan ha indicat que “s'ha activat el protocol habitual en aquesta mena de casos”, amb la intervenció dels experts en seguretat i desactivació d'explosius de la Guàrdia Civil i el suport de la Policia Local per a mantindre la zona acordonada i evitar riscos a la població.

L'alcaldessa ha agraït el treball professional dels cossos que han intervingut i ha demanat a la població tranquil·litat després d'unes hores que s'ha viscut amb preocupació fins que s'ha procedit a conéixer l'interior de la motxilla, amb totes les mesures de seguretat.

Pujar