17 de gener de 2021 17/1/21

Jesús Martí es reuneix amb participants de Jove Oportunitat a Sant Joan d'Alacant

Jesús Martí es reuneix amb participants de Jove Oportunitat a Sant Joan d'Alacant - (foto 1)

  El director general de l'Institut Valencià de la Joventut, Jesús Martí, acompanyat per l'alcalde de Sant Joan d'Alacant, Jaime Albero, i la regidora de Joventut, Clara Rodriguez, s'ha reunit amb xics i xiques d'entre 16 i 21 anys que inicien la seua formació en el programa Jove Oportunitat (JOOP) de l'IVAJ.

  L'edició 2018 de JOOP compta amb 54 ajuntaments adherits, dels quals 41 han iniciat aquest dimarts les sessions. El programa desenvolupat per l'IVAJ amb el suport del Fons Social Europeu, està dins de l'objectiu de millora de l'ocupació del col·lectiu juvenil.

  El director general de l'IVAJ, Jesús Martí, ha explicat que Jove Oportunitat va començar en 2017 amb 19 ajuntaments adherits i 189 joves participants i els indicadors de seguiment demostren el seu caràcter motivador: un 70% dels quals van entrar en el programa ho van concloure i un 74% dels quals ho van concloure havien tornat a la formació o bé estaven treballant als 6 mesos de finalitzar el seu pas per JOOP.

  Martí ha recordat als i les participants a Sant Joan d' Alacant que "tenen l'oportunitat de construir el seu projecte personal i volem ajudar-los a descobrir-ho"

   

  Pujar