15 de juliol de 2020 15/7/20

Xarrades sobre sostenibilitat per a celebrar el Dia Mundial de l'Aigua

Xarrades sobre sostenibilitat per a celebrar el Dia Mundial de l'Aigua - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Xarrades sobre sostenibilitat per a celebrar el Dia Mundial de l'Aigua - (foto 2)

  L'Ajuntament de Santa Pola ha preparat diferents activitats i conferències per a conscienciar als més xicotets i als adults sobre la importància de fer un ús sostenible de l'aigua.

  Amb motiu del Dia Mundial d'aquest element natural, que se celebra dimecres que ve, es va a realitzar un cuentacuentos en una carpa situada en un lateral del Castell Fortalesa del municipi.

  A més, diferents experts de Hidraqua oferiran aqueix mateix dia una conferència sobre l'ús i les necessitats en infraestructures que té Santa Pola en matèria hídrica. El regidor de l'àrea, Paco Soler, també participarà amb una ponència sobre el futur i les actuacions que estan desenvolupant des de l'Ajuntament.

  El dijous, els joves de diferents col·legis gaudiran de la projecció “Aqualogía” i d'un altre taller sobre el cicle natural de l'aigua. Soler ha explicat que la intenció és “educar als xiquets i convertir-los en persones responsables en consum i estalvi de l'aigua”.

  “Volem que sàpien que l'aigua és un ben comú escàs que hem de protegir i convertir en un aliat sostenible, així com que s'adonen que la depuració i la seua reutilització pot arribar a ser molt agressiva”, ha detallat.

  També ha ressaltat la importància que interioritzen que el canvi climàtic és una realitat i que tothom ha de responsabilitzar-se per a intentar pal·liar els seus efectes.

  L'objectiu de l'Ajuntament, a través del conveni que mantenen amb Hidraqua, i de les obres que preveuen realitzar és que “l'aigua que es recicla a Santa Pola siga reutilitzada de la forma més sostenible possible”.

   

   

   

  Pujar