6 de juny de 2020 6/6/20

Troben a dos homes practicant pesca furtiva al Parc Natural de les Salines

    La Policia Local de Santa Pola ha denunciat a dos homes que van ser trobats el passat 3 de març practicant pesca furtiva a l'interior del Parc Natural de les Salines, després d'haver capturat fins a nou peces de peix, huit de mújol i una carpa comú. Dos dels mújols no superaven els 25 cm de longitud.

    Els dos homes portaven tres canyes de pescar i l'art de pesca utilitzat, unit al sedal de les mateixes, consistia en una xarxa de fabricació casolana amb fil de nylon i amb una boia de suro. Ambdós disposaven de llicència de caça i pesca continental en vigència, expedida per la Generalitat Valenciana, i asseguraven desconéixer la prohibició de pesca a l'interior del Parc Natural.

    Els agents de Policia Local que van trobar als pescadors van interposar la denúncia davant una possible infracció del Pla Rector d'Ús i Gestió del Parc Natural, així com de la legislació vigent en matèria de pesca. Els instruments utilitzats van ser enviats a la Direcció territorial de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

    Pujar