5 de juliol de 2020 5/7/20

Per tercer any consecutiu l'Oficina de Habitatge i Mediació de Santa Pola tramitarà les ajudes al lloguer

Per tercer any consecutiu l'Oficina de Habitatge i Mediació de Santa Pola tramitarà les ajudes al lloguer - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Per tercer any consecutiu l'Oficina de Habitatge i Mediació de Santa Pola tramitarà les ajudes al lloguer - (foto 2)

  Fins al 6 de març l'Ajuntament de Santa Pola, a través de l'Oficina de Habitatge i Mediació, tramitarà íntegra i gratuïtament les ajudes al lloguer de la Conselleria d'Habitatge.

  Lorenzo Andreu, edil a càrrec de l'àrea, assegura que aquest "és un servei que ens està ajudant a donar a conéixer la problemàtica de l'habitatge, però també ens dóna moltes satisfaccions, perquè en la suma d'aquests anys Santa Pola s'ha convertit en tot un referent en aquestes ajudes, superant els 300.000€".

  A partir del dimarts 19 de febrer els interessats podran acudir a l'Oficina de Habitatge, situada al Carrer Sant Isabel número 20, en horari de 10.00 a 13.00 hores. No obstant això i amb la intenció de facilitar els tràmits, a partir del dilluns la ciutadania té a la seua dissipació la fulla informativa que tots els anys prepara l'Oficina.

  "Aquest és un treball laboriós que ens permet ajudar les famílies", ha manifestat Gemma Asencio, coordinadora de l'Oficina, "l'ajuda els aporta un enorme alleujament a l'hora de pagar el lloguer, així evitem que entren en demanda i un posterior judici per falta de pagament que puga derivar en un desnonament". A més, Gemma Asencio ha previst que enguany puguen superar les 200 sol·licituds "ja que comptem amb la gent que l'ha sol·licitat altres anys i els que han vingut a informar-se".

  El termini per a presentar la sol·licitud d'ajudes al lloguer en l'Oficina de Habitatge de Santa Pola acaba el 6 de març.

  Així mateix, recordar-vos que la Conselleria acaba de publicar també les ajudes per a l'Informe d'Avaluació d'Edificis destinat a Comunitats de Propietaris (fins al 30 d'abril) i les ajudes a millorar les condicions de l'interior dels habitatges, Pla Renhata.

  Pujar