25 de gener de 2020 25/1/20

Els Tallers de Memòria tornen amb una nova edició a la Vila Marinera

Els Tallers de Memòria tornen amb una nova edició a la Vila Marinera - (foto 1)

    El Departament de Salut Municipal posa en marxa un any més una nova edició dels Tallers de Memòria, una activitat preventiva d'estimulació dirigida a col·lectius vulnerables. Aquests tallers reben el nom de Programa per a la Promoció de l'Envelliment Actiu a Santa Pola.

    Van començar ahir, 28 de gener i tindran una durada de sis mesos, amb un total de 20 sessions que s'estendran fins al mes de juny. S'impartiran en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Santa Pola, els dilluns, dimarts i dijous, en horari de 17.30 a 19.00 hores. Des del Departament de Salut Municipal apunten que també s'impartiran en Gran Alacant, els dimecres al matí en horari de 10.00 a 11.30 hores, en les instal·lacions de la Biblioteca Internacional de Gran Alacant.

    Seran un total de quatre grups els que acudiran a una sessió setmanal, descansant durant el període de Pasqua. Des del Departament de Salut recorden que si algun veí està interessat a participar i inscriure's pot contactar amb ells, deixar les seues dades i els concertaran una cita per a realitzar una avaluació clínica.

    Pujar