3 de juny de 2020 3/6/20

El Servei Emprén Santa Pola ha atés 330 usuaris i ha prestat 630 serveis durant l'any 2018

    El Servei Emprén Santa Pola ha fet un balanç de totes les atencions i serveis oferits a emprenedors durant l'any 2018. En total han sigut 330 usuaris els atesos, mentre que s'ha prestat servei en un total de 630 vegades, entre el que s'inclou assessorament en creació d'empreses, assessorament en matèria de subvencions o ajudes, assessorament fiscal i laboral, així com en microcrèdits i assessorament financer, entre molts altres serveis.

    Durant l'any 2018 s'han posat en marxa un total de 52 empreses, creant 66 llocs de treball. D'aquestes empreses, la gran majoria han sigut autònoms (un 47), seguides de societats limitades, comunitat de béns i cooperatives.

    Destacar que s'han tramitat 15 ajudes, de les quals s'han concedit un total de 14; s'han iniciat i finalitzat 16 plans d'empreses, i s'han organitzat 10 activitats durant 2018, a la qual han assistit 573 persones.

    A més, també s'ha dut a terme la VII Edició Premis Emprén Santa Pola, que té com a objectiu contribuir al reconeixement de les noves empreses de la localitat per a promoure i impulsar l'emprenedoria i fomentar la cultura emprenedora entre l'alumnat dels instituts de Santa Pola. En aquesta setena edició dels premis es van presentar 43 idees empresarials per part de l'alumnat de la vila, i en la categoria “Premi nova Empresa” van participar 16 empreses.

    Pujar