6 de juliol de 2020 6/7/20

Santa Pola tindrà un bonobús per a joves d'entre 12 i 30 anys

    L'empresa Autocares Baile oferirà a partir d'avui descomptes del 10% en els trajectes a Gran Alacant i Alacant per als joves santapolers, gràcies a una petició de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Santa Pola.

    Fa un parell de setmanes va tindre lloc una reunió entre el gerent de l'empresa Autocares Baile, Javier Baile, i la regidora de Joventut, Loli Tomás, en la que es va tractar la possibilitat de que dita empresa oferira algun tipus de descompte del que es pogueren beneficiar els joves de Santa Pola, sent est este un tema prou demandat per part de la població.

    Finalment, esta empresa oferirà per als joves de la localitat l'opció del descompte mitjançant el bonobús de 10 viatges. Es tracta d'una targeta que els joves d'entre 12 i 30 anys podran adquirir tant en les oficines de Baile com al mateix autobús. El bonobús tindrà un preu de 12 euros per al trajecte de Santa Pola-Gran Alacant i de 21 euros per al de Santa Pola-Alacant. Adquirint este bo de deu viatges s'aconsegueix un 10% de descompte respecte al bitllet habitual.

    Esta nova promoció començarà a funcionar a partir d'este mes de març.

    Pujar