3 de juny de 2020 3/6/20

Santa Pola sol·licita una subvenció de Conselleria per a la millora del polígon industrial IN-2

  L'Ajuntament de Santa Pola, a través de la Regidoria d'Indústria, a càrrec de la regidora Mercedes Landa, va sol·licitar el dimecres passat 4 d'abril una ajuda per a la millora del Polígon Industrial IN-2, després d'haver estat aprovada per unanimitat la decisió en l'últim ple ordinari.

  La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha convocat ajudes dirigides a la millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons industrials de la Comunitat Valenciana. Este any, entre els ajuntaments beneficiaris per a la convocatòria, estan els que pertanyen a la comarca del Baix Vinalopó.

  L'Ajuntament de Santa Pola ha sol·licitat estes ajudes per a les accions de millora següents:

  • Millora de l'enllumenat públic mitjançant mesures d'eficiència energètica o energies renovables.
  • Millora de zones verdes.
  • Creació d'una eina web amb informació del polígon industrial.
  • Senyalització/identificació de carrers.

  La quantia subvencionable podrà ser de fins al 100% dels costos d'inversió en actius materials i immaterials vinculats al projecte. El pressupost total del projecte de millora del Polígon Industrial IN-2 de Santa Pola és de 148.000 euros.

  Segons declaracions de Mercedes Landa, "són unes ajudes molt adequades per a contribuir a la millora del polígon, ja que este té una vida de pràcticament 30 anys i requerix una inversió que millore la situació actual. D'una banda, es pretén millorar l'eficiència energètica de la instal·lació d'enllumenat públic, de manera que disminuïsquen els costos de subministrament elèctric i manteniment, a més de millorar els nivells d'il·luminació actuals i també millorar la senyalització interior actual, de manera que qualsevol visitant al polígon puga localitzar de manera ràpida i sense confusions, cadascuna de les empreses situades. També, pretenem millorar les zones verdes existents i crear una pàgina web del Polígon Industrial de Santa Pola, amb un adequat posicionament en cercadors, amb la finalitat de donar visibilitat a les empreses situades en el mateix, i servir de portal per a la prestació de serveis, aconseguint així que es millore la competitivitat industrial del municipi".

  En esta mateixa línia, cal recordar que recentment la regidora d'Indústria es va reunir amb el president de l'Associació del Polígon IN- 2, D. Emilio Valera, a fi d'informar sobre esta sol·licitud i recollir la seua opinió sobre les demandes i necessitats del polígon.

  Pujar