1 de juny de 2020 1/6/20

Santa Pola renova un any més els seus banderes blaves i Qualitur

Santa Pola renova un any més els seus banderes blaves i Qualitur - (foto 1)

    Santa Pola ha aconseguit un altre any més 5 banderes blaves per a les platges de Tamarit, de Llevant, Santiago Bernabéu, Platja Varadero i les Cales de Santa Pola de l'Est. Les banderes blaves es tracten d'un guardó anual que atorga la Fundació Europea d'Educació Ambiental i que certifica la qualitat ambiental de les platges. A més, també promou les iniciatives ambientals voluntàries dels municipis. Els criteris establerts per poder aconseguir aquesta bandera es divideixen en quatre branques: Informació i educació ambiental, Qualitat de l'aigua, Gestió ambiental i Seguretat i Serveis.

    Mercedes Landa, regidora de Platges, ha valorat molt positivament aquest reconeixement, a més ha volgut recalcar que "les banderes no es regalen, reconeixen una feina ben feta i aquí treballem per mantenir els serveis en perfectes condicions".

    Així mateix, la vila marinera també ha aconseguit set banderes Qualitur, a les platges de Tamarit, Platja Llisa, Gran Platja, Santiago Bernabéu, Llevant, Platja Varadero i les Cales de Santa Pola de l'Est. Les banderes Qualitur les atorga l'Agència Valenciana de Turisme i reconeix el treball que ha realitzat per l'Ajuntament, a més, són sinònims d'excel·lència en accessibilitat, medi ambient i qualitat.

    Pujar