elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Santa Pola, és el lloc del rodatge de la sèrie "Paraíso"

Santa Pola, és el lloc del rodatge de la sèrie "Paraíso"
  • El parc d'atraccions Pola Park i Platja Tamarit, escenaris de la nova sèrie de Movistar+

MÉS FOTOS
Santa Pola, és el lloc del rodatge de la sèrie "Paraíso" - (foto 2)
Santa Pola, és el lloc del rodatge de la sèrie "Paraíso" - (foto 3)

Durant els últims dies Santa Pola s'ha traslladat als anys 90 amb el rodatge la nova sèrie Paraíso de Movistar+, produïda en col·laboració amb Globomedia (THE MEDIAPRO STUDIO), sota la direcció de Fernando González Molina ('Palmeras en la nieve', 'Tres metros sobre el cielo', 'Tengo ganas de ti').

Aquest dijous, 20 de febrer, va ser la visita general de mitjans al rodatge de ‘Paraíso’ a Santa Pola (Alacant), on s'estan rodant escenes al Parc d'Atraccions Pola Park i en Platja Tamarit.

El rodatge es prolongarà durant 15 setmanes en diferents localitzacions de la Costa Blanca, València i Madrid. 'PARAÍSO' constarà de set episodis de 50 minuts de duració. El Director va explicar que van decidir rodar a Santa Pola i voltants perquè buscaven zones de costa en les quals pogueren recrear unes festes patronals de 1992.

L'Alcaldessa de Santa Pola, Loreto Serrano, va estar en la presentació als mitjans agraint que des de producció hagen triat Santa Pola com a epicentre del rodatge en la Costa Blanca. Així mateix, s'ha demostrat l'excel·lent poder de convocatòria del municipi en aconseguir que més de 1500 persones es presentaren al càsting previ.

PARADÍS compta amb un elenc en el qual destaquen Macarena García (“Blancanieves”), Iñaki Ardanaz (“La víctima número ocho”) y Gorka Otxoa (“Pagafantas”, “Fe de etarras”, “Allí abajo”, com a protagonistes adults, als qui acompanyen els intèrprets encarregats de donar vida als joves protagonistes: Pau Gimeno (“Billy Elliot”), Cristian López (“El rey León”, “Billy Elliot”), León Martínez (“Merlí”, “Superlópez”), Héctor Gozalbo (“Nada será igual”), María Romanillos (“Antidisturbios”, “Las consecuencias”) y Patricia Iserte.

A més dels actors principals, participen uns 350 extres (300 adults i 50 xiquets/as), en la seua majoria residents de Santa Pola, que es van presentar al càsting organitzat per la productora en col·laboració amb l'Ajuntament de Santa Pola a mitjan gener.

Santa Pola continua sent un referent per a productores cinematogràfiques al comptar amb la col·laboració municipal de la Film Office.

Pujar