10 de desembre de 2019 10/12/19

Santa Pola commemora el Dia de la Pau en el Saló de Plens

Santa Pola commemora el Dia de la Pau en el Saló de Plens - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Santa Pola commemora el Dia de la Pau en el Saló de Plens - (foto 2)

  Aquest 30 de gener el Saló de Plens de l'Ajuntament de Santa Pola ha acollit un acte per a celebrar el Dia Internacional de la Pau. A l'acte han acudit diferents associacions de la vila marinera, entre elles “Nuevo Resurgir”, que han promogut el lema “Santa Pola juntes per la Pau” i han elaborat una bandera, que posteriorment s'ha penjat del balcó de l'Ajuntament.

  També ha acudit a l'acte Remedios Herrero, impulsora de col·lectius per la pau que s'ha desplaçat des de Benalmàdena, localitat situada a la província de Màlaga. Remedios Herrero ha dedicat gran part de la seua vida a promoure la pau, tant en la seua localitat com en la resta d'Espanya. En la seua Associació compta amb un representant de cadascuna de les associacions o col·lectius que hi ha a Benalmàdena, els que coneix com a “delegats de la pau”, ells han impulsat idees com l'elaboració d'aquesta bandera i un racó de la pau en el qual la ciutadania puga asseure's, dialogar i comprendre que la pau es pot estendre a tots els moments de la vida. Aquestes idees i aquesta bandera, adaptada a cada municipi, l'han portada a diferents parts d'Espanya.

  Des de “Nuevo Resurgir” fan seu aqueix projecte i el presenten amb la finalitat que Santa Pola també siga representant de la pau. Yolanda Seva, alcaldessa de Santa Pola, ha matisat que encara que ara pengem una bandera a l'Ajuntament, “tindrem un lloc on poder asseure'ns i solucionar els nostres conflictes i poder parlar, dialogar i escoltar. I a partir d'ací, Junts per la Pau a Santa Pola”.

  “Quan parlem de pau la celebrem el 30 de gener, els col·legis es tornen, i després ens costa practicar-la. Portar un projecte com aquest i que siguem ja una ciutat dins d'aqueixa xarxa de ciutats per la pau m'omple d'orgull. Sé que serem un referent més”, ha volgut afegir l'alcaldessa.

  ocultar
  Santa Pola commemora el Dia de la Pau en el Saló de Plens
  Pujar