24 de gener de 2020 24/1/20

Santa Pola commemora el Dia de la Pau en el Saló de Plens

Santa Pola commemora el Dia de la Pau en el Saló de Plens - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Santa Pola commemora el Dia de la Pau en el Saló de Plens - (foto 2)

  Aquest 30 de gener el Saló de Plens de l'Ajuntament de Santa Pola ha acollit un acte per a celebrar el Dia Internacional de la Pau. A l'acte han acudit diferents associacions de la vila marinera, entre elles “Nuevo Resurgir”, que han promogut el lema “Santa Pola juntes per la Pau” i han elaborat una bandera, que posteriorment s'ha penjat del balcó de l'Ajuntament.

  També ha acudit a l'acte Remedios Herrero, impulsora de col·lectius per la pau que s'ha desplaçat des de Benalmàdena, localitat situada a la província de Màlaga. Remedios Herrero ha dedicat gran part de la seua vida a promoure la pau, tant en la seua localitat com en la resta d'Espanya. En la seua Associació compta amb un representant de cadascuna de les associacions o col·lectius que hi ha a Benalmàdena, els que coneix com a “delegats de la pau”, ells han impulsat idees com l'elaboració d'aquesta bandera i un racó de la pau en el qual la ciutadania puga asseure's, dialogar i comprendre que la pau es pot estendre a tots els moments de la vida. Aquestes idees i aquesta bandera, adaptada a cada municipi, l'han portada a diferents parts d'Espanya.

  Des de “Nuevo Resurgir” fan seu aqueix projecte i el presenten amb la finalitat que Santa Pola també siga representant de la pau. Yolanda Seva, alcaldessa de Santa Pola, ha matisat que encara que ara pengem una bandera a l'Ajuntament, “tindrem un lloc on poder asseure'ns i solucionar els nostres conflictes i poder parlar, dialogar i escoltar. I a partir d'ací, Junts per la Pau a Santa Pola”.

  “Quan parlem de pau la celebrem el 30 de gener, els col·legis es tornen, i després ens costa practicar-la. Portar un projecte com aquest i que siguem ja una ciutat dins d'aqueixa xarxa de ciutats per la pau m'omple d'orgull. Sé que serem un referent més”, ha volgut afegir l'alcaldessa.

  Pujar