16 de juliol de 2020 16/7/20

Santa Pola aposta pel reciclatge amb 'Oli Solidari'

Santa Pola aposta pel reciclatge amb 'Oli Solidari' - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Santa Pola aposta pel reciclatge amb 'Oli Solidari' - (foto 2)

  Dimarts que ve 4 de setembre arriba a Santa Pola un esdeveniment on els xiquets aprendran a jugar i a construir sense residus, a més de poder conèixer el procés del reciclatge de l'oli usat. 'Aceite Solidario' ho organitza en el Templet de música de la Glorieta, de 17:30 a 20:30.

  El Regidor de Sostenibilitat, Alejandro Escalada, valora molt positivament aquest tipus d'activitats, ja que "ensenya als xiquets a reciclar, sense deixar de costat la diversió".

  Una de les activitats que podrem trobar és una maqueta de figures de LEGO, acompanyada de superherois famosos, que vigilaran que el procés de reciclat de l'oli siga correcte. "La ciutat de LEGO, on es recicla i no es contamina", explica José Ramón Cuesta, president de 'Aceite Solidario', "detalla el procés complet en el qual es genera el residu de l'oli vegetal usat fins a la seua transformació". També s'explicarà com reciclar l'oli vegetal domèstic i les conseqüències de no fer-ho bé i de com usar correctament els contenidors.

  Després de l'explicació, es passarà al taller de "Rodes Ràpides", on usant les peces de LEGO podran construir vehicles i llançar-los per la súper rampa. A més, 'Aceite Solidario' també tindrà exposats Contes Solidaris, que parlen de la superació i els valors humans. Així mateix, José Ramón Cuesta ha volgut subratllar que "els diners obtinguts per la valorització de l'oli usat és per a una acció social de la localitat".

  Pujar