4 de desembre de 2020 4/12/20

Reobertura mercats ambulants d'alimentació en Santa Pola

Reobertura mercats ambulants d'alimentació en Santa Pola - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Reobertura mercats ambulants d'alimentació en Santa Pola - (foto 2)
  Reobertura mercats ambulants d'alimentació en Santa Pola - (foto 3)
  Reobertura mercats ambulants d'alimentació en Santa Pola - (foto 4)

  L'Ajuntament de Santa Pola va valorar ahir, dimarts 28 d'abril, les possibilitats d'obertura dels tres mercats ambulants locals i prepara la reobertura dels llocs d'alimentació per a la setmana següent, des del dijous 7 de maig.

  Després de considerar la gran grandària de Viguetes, la dificultat de tancar carrers en la plaça Mestre Quislant i les especials característiques del recinte de Gran Alacant, i a pesar que la norma ho permetria des d'aquest dijous, les fortes restriccions d'aforament i distanciament fan recomanable que en mercats tan grans es tinga la certesa que es poden complir les estrictes normes de seguretat imposades.

  Abans de res, ha de prevaldre la seguretat i les màximes garanties de prevenció de la propagació del Covid-19 pel que aquesta ha sigut prioritat a l'hora de prendre la decisió.L'Ajuntament considera que "no posarem en risc la salut dels veïns de Santa Pola ni dels venedors" per una decisió conjunta de les Conselleries de Sanitat i Comerç i que sense comptar amb els ajuntaments no ens ha deixat a penes marge d'actuació per a condicionar els recintes.

  La previsió és reobrir el mercat de Gran Alacant dijous que ve 7 de maig i els de Cairats i Maestro Quislant el 9 de maig. Igual que altres localitats amb mercats ambulants complexos, com els d'Elx, Torrevieja, Orihuela, Benidorm i Elda entre altres, Santa Pola posterga la reobertura dels seus mercats ambulants per a la setmana que ve.

  Pujar