16 de juliol de 2020 16/7/20

La regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament organitza una repoblació popular el pròxim 16 de desembre

La regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament organitza una repoblació popular el pròxim 16 de desembre - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament organitza una repoblació popular el pròxim 16 de desembre - (foto 2)

  La regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Santa Pola, que dirigix Alejandro Escalada, aprofita les dates pròximes a Nadal per a organitzar una repoblació popular de la Serra.

  Tindrà lloc el pròxim dissabte 16 de desembre a les 10:00, a la zona del Cap de Santa Pola propera a la Caleta dels Gossets. L’objectiu de la repoblació és iniciar i desenvolupar una barrera vegetal que limite la superfície d’accés dels vehicles a la bossa d’aparcaments existent en l’actualitat i parar així la degradació a la que està sent sotmesa esta zona, sobretot en estiu, quan la massificació turística al Cap de Santa Pola es fa notar.

  S’utilitzarà vegetació autòctona, com ara el llentiscle, l’efedra, l’espí negre, l’espart, el garrofer o el margalló, per damunt del pi, que s’ha demostrat poc apte per a resistir el nostre clima, i que només s’utilitzarà en xicotetes quantitats per a donar continuïtat a la pinada existent.

  Des de la regidoria de Sostenibilitat es convida a tota la ciutadania a participar d’esta repoblació per a donar-li un merescut regal de Nadal a la nostra Serra.

   

  Pujar