16 de gener de 2021 16/1/21

La regidoria de Sostenibilitat adequa els accessos per als vianants de Gran Alacant amb les platges del Carabassí i el Clot de Galvany

 La regidoria de Sostenibilitat adequa els accessos per als vianants de Gran Alacant amb les platges del Carabassí i el Clot de Galvany - (foto 1)
  MÉS FOTOS
   La regidoria de Sostenibilitat adequa els accessos per als vianants de Gran Alacant amb les platges del Carabassí i el Clot de Galvany - (foto 2)

  Ahir van començar les obres d'adequació dels accessos per als vianants de Gran Alacant a les platges del Carabassí i la seua connexió amb el Clot del Galvany, aquestes actuacions s'emmarquen dins de les labors de regeneració i adequació del Cap de Santa Pola. La regidoria de Sostenibilitat, juntament amb el departament d'Obres de l'Ajuntament de Santa Pola, està adequant la zona per a facilitar l'accés dels vianants a les zones de platja i al Paratge Natural. Es preveu que en les pròximes setmanes hagen acabat les obres.

  Així mateix, tal com explica el regidor de l'àrea, Alejandro Escalada, "el 24 de febrer es realitzarà una reforestació popular en la zona per a integrar-la juntament amb la resta del paisatge". Dins de les mateixes actuacions, la Regidoria està treballant en el disseny i homologació d'una sendera de xicotet recorregut (PR) des del CIMAR fins al Carabassí per la zona del Cap.

  Aquesta adequació s'està realitzant amb uns xicotets abancalaments realitzats amb la tècnica constructiva de la "pedra seca", declarada recentment Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO.

  Pujar