29 de novembre de 2020 29/11/20

La Regidoria de Persones Majors regula el servici podològic del Centre de Majors "La Sénia"

La Regidoria de Persones Majors regula el servici podològic del Centre de Majors "La Sénia" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Regidoria de Persones Majors regula el servici podològic del Centre de Majors "La Sénia" - (foto 2)

  La Regidoria de Persones Majors de l'Ajuntament de Santa Pola, a càrrec de Samuel Ortiz, ha dut a terme un procés de regularització de les instal·lacions podològiques de la Senia. Gràcies a aquest procés, la Conselleria de Sanitat ha atorgat l'alta sanitària i el servici ara consta de totes les garanties sanitàries necessàries per al seu acompliment.

  Samuel Ortiz, Regidor de Persones Majors, valora molt positivament aquests canvis, ja que ara "les persones majors que vulguen un servici de podologia, poden acudir a la Sènia i a més compten amb tota la seguretat sanitària que correspon a qualsevol clínica de la comunitat". A més, el Centre de Majors de "la Sènia" ha obtingut el RES (Registre de Centres, Servicis i Establiments Sanitaris) en el seu centre per al servici de podologia.

  Per a açò s'han hagut de fer una sèrie de modificacions, entre les quals es troba el pintat de tota la sala, treball de lampisteria, electricitat i la il·luminació. A més, s'ha adquirit el material necessari per a l'acompliment de les funcions, com l'és una butaca-llitera, llum podológica, material necessari per a esterilitzar, un ordinador portàtil i la plataforma de pressions digital per a l'anàlisi de la petjada plantar i, així com el Podoscopi per al visionat d'aquesta petjada, entre altres materials i servici necessaris.

  Pujar