3 de juny de 2020 3/6/20

Regidoria de Comerç i Associació de Comerciants faciliten les compres als veïns

Regidoria de Comerç i Associació de Comerciants faciliten les compres als veïns - (foto 1)

  L'Associació de Comerciants Santa Pola ha oferit als comerços un Servei de repartiment a domicili, que començarà hui dimarts, 31 de març.

  Conscients de la difícil i insòlita situació per la qual estan passant els comerciants, l'Associació i l'Ajuntament de Santa Pola han començat una campanya en coordinació amb el comerç, per al “Servei de repartiment a domicili”, una acció que pot resultar de molta utilitat en aquest moment.

  En aquest moment, són tretze els comerços participants en la iniciativa, però des de l'Associació i l'Ajuntament es convida a la resta de comerços de la localitat al fet que se sumen a la iniciativa.

  Els comerços interessats a participar han de comunicar-ho a l'Associació de Comerciants, al correu pepagarriherb@gmail.com (Correu que queda habilitat per a coordinar la iniciativa).

  Els establiments poden oferir dos tipus de servei:

  -  Comanda i recollida en establiment

  -  Lliurament a domicili.

  La recollida de comandes entre client i comerç serà coordinada per la Regidoria de Comerç, a través del telèfon 667 450 117, i cada comerç s'encarregarà de fer els seus repartiments.

  Des de l'Associació de Comerciants de Santa Pola s'ha dissenyat una imatge del “Servei de repartiment a domicili” i es farà la promoció de la campanya per diversos mitjans, com ara web i xarxes socials, que es repetirà periòdicament, durant el d'alarma.

  Pujar