3 de juny de 2020 3/6/20

El Polígon Industrial IN-2 presenta la seua nova pàgina web

El Polígon Industrial IN-2 presenta la seua nova pàgina web - (foto 1)

  La Regidoria d'Indústria, a càrrec de Mercedes Landa, ha presentat en el àrea d'Indústria la nova secció del Polígon Industrial IN-2, integrada en la pàgina web de l'Ajuntament de Santa Pola.

  Aquesta nova secció inclou un directori amb totes les empreses que hi ha en el Polígon, amb la finalitat de facilitar l'accés a la ciutadania, i, també, que les empreses compten amb major visibilitat. Així mateix, l'àrea s'ha tornat més àgil i atractiva visualment.
  "S'ha realitzat una àrdua labor de camp per a poder recopilar tota la informació", ha explicat Mercedes Landa, edil d'Indústria, "ja que el llistat d'empreses estava obsolet, moltes d'elles ja no exercien cap mena d'activitat i hi havia diverses peculiaritats que amb aquest treball s'han solucionat".

  Aquesta nova secció Indústria divulga l'objecte d'actuació de les diverses empreses presents en el polígon, a més inclou l'opció de geolocalització i un cercador per categories.

  L'edil d'Indústria també ha manifestat que "esperem poder comptar amb l'ajuda de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), al qual li hem entregat tots els documents pertinents per a saber si pot ser subvencionat. Però la pàgina web d'Indústria ja és una realitat: còmoda i accessible".

  Podeu accedir a ella a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Santa Pola, dins de l'àrea d'Indústria; o a través del següent enllaç: https://www.santapola.es/industria/

  Pujar