26 d’octubre de 2020 26/10/20

Podràs reciclar els teus aparells electrònics i elèctrics a les bicis informadores

Podràs reciclar els teus aparells electrònics i elèctrics a les bicis informadores - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Podràs reciclar els teus aparells electrònics i elèctrics a les bicis informadores - (foto 2)
  Podràs reciclar els teus aparells electrònics i elèctrics a les bicis informadores - (foto 3)
  Podràs reciclar els teus aparells electrònics i elèctrics a les bicis informadores - (foto 4)
  Podràs reciclar els teus aparells electrònics i elèctrics a les bicis informadores - (foto 5)

  El 6 de setembre arriba a Santa Pola la tercera Campanya Recicla els teus aparells Electrònics i Elèctrics, que duu a terme la Generalitat Valenciana. Una campanya autonòmica que recorrerà la Comunitat Valenciana amb equips formats per dues bici-informadors, de manera que qualsevol ciutadà que estiga interessat podrà dipositar en els remolcs els aparells elèctrics i electrònics que siguen menors de 25 centímetres.

  La campanya "Recicla els teus aparells" té com a finalitat la conscienciació sobre la importància del reciclatge d'aparells elèctrics i electrònics, un altre dels objectius de la campanya és arreplegar el major nombre de tones d'aparells elèctrics i electrònics, per a garantir així el seu correcte reciclatge.

  Així doncs, un equip d'informadors amb bicicleta amb la imatge de la campanya recorreran els carrers de Santa Pola, amb la finalitat de motivar la participació es lliuraran premis in situ a tots els veïns que dipositen els seus aparells en les bicicletes. A més. Els objectes no han de superar els 25 centímetres, com per exemple: mòbils, sandvitxeres, una picadora, una torradora, una batedora, un ordinador portàtil, una cafetera, una consola portàtil, etc.

  Pujar