6 de juliol de 2020 6/7/20

Participació Ciutadana presenta la memòria-informe dels Pressupostos Participatius de Santa Pola 2018-2019

Participació Ciutadana presenta la memòria-informe dels Pressupostos Participatius de Santa Pola 2018-2019 - (foto 1)

    La Regidoria de Participació Ciutadana ha emés aquesta setmana un informe-memòria sobre el programa 2018-2019 dels Pressupostos Participatius a Santa Pola. En la memòria s'inclouen les diferents fases per les quals han passat els pressupostos: Disseny de l'estratègia de recollida proposada i votacions, Recollida de propostes i anàlisis de dades de la participació, Anàlisi de dades sobre les propostes, Anàlisis de dades sobre les votacions i Conclusions.

    Durant aquesta edició dels Pressupostos Participatius per a 2019, s'ha obtingut una alta participació respecte a l'edició anterior, ja que s'han usat accions directes amb l'objectiu d'acostar el procediment a la gent. En total es van considerar vàlides un total de 416 propostes, que després de ser classificades es van sintetitzar en un total de 25.

    El procés de votació es va realitzar de forma online, i, durant aquesta fase de votació, la participació ha disminuït respecte a l'edició 2017-2018.

    Podeu veure la memòria completa, així com les dades i propostes presentades, en la pàgina web de l'Ajuntament de Santa Pola, en l'àrea de Participació Ciutadana: https://www.santapola.es/participacion-ciudadana-2/

    Pujar