5 de juliol de 2020 5/7/20

Els parcs infantils de Santa Pola presenten aquest 2019 una nova imatge després de les obres de remodelació i disseny

Els parcs infantils de Santa Pola presenten aquest 2019 una nova imatge després de les obres de remodelació i disseny - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els parcs infantils de Santa Pola presenten aquest 2019 una nova imatge després de les obres de remodelació i disseny - (foto 2)
  Els parcs infantils de Santa Pola presenten aquest 2019 una nova imatge després de les obres de remodelació i disseny - (foto 3)

  Acaba la remodelació dels jocs infantils de Santa Pola, la Regidoria de Parcs i Jardins, a càrrec de l'edil Alejandro Escalada, va començar a la fi d'octubre de 2018 la millora i remodelació de diferents parcs de la vila marinera, "aquesta actuació era necessària perquè la zona de jocs infantils es trobava degradada", ha explicat l'edil.

  Per a això, s'han invertit més de 145.000 euros i han sigut els jocs infantils dels parcs de Mestral, Plaza Félix Rodríguez, Plaza Castella, Plaza Moisés Davia, Parc Pintor Sorolla i Parc Palmerar els que han rebut aquestes obres de remodelació i disseny.

  Cadascun d'ells ha comptat amb diferents actuacions, però sobretot s'han centrat en la remodelació de les estructures infantils i el disseny d'aquests, així com el paviment de seguretat, que es trobava molt danyat. També, destacar, que s'han afegit jocs inclusius, que compten amb una amplària major i reposa braços. Destaca l'actuació al Parc Pintor Sorolla, on la zona de jocs és ara molt més gran i s'han instal·lat dos tobogans que van des del nivell superior fins a l'inferior.

  Alejandro Escalada, ha volgut demanar civisme per als espais públics, "no vam poder obrir l'àrea de jocs del Parc de Sorolla perquè uns actes vandàlics van destrossar una zona del parc que recentment havíem col·locat. Entre tots hem de cuidar els nostres espais públics i preservar-los".

  Pujar