16 de gener de 2021 16/1/21

Noves actuacions per a dinamitzar la Glorieta de Santa Pola

Noves actuacions per a dinamitzar la Glorieta de Santa Pola - (foto 1)

    La setmana passada van començar a dur-se a terme una sèrie d'actuacions d'adequació a la Glorieta de Santa Pola per a millorar este espai cèntric i concorregut del municipi.

    S'està procedint a la retirada de sis dels tests de la plaça, ampliant l'espai transitable i solucionant al seu torn un problema persistent, evitant l'aparició de tolls ocasionats pel sistema de reg per goteig. Els arbres danyats dels tests seran trasplantats al viver municipal per aconseguir la seua recuperació, mentre que els materials de l'estructura s'aprofitaran amb la seua reutilització en altres aplicacions.

    D'altra banda, es preveu eliminar la tanca perimetral i reubicar la zona de seient, invertint en noves zones d'ombratge, així com en mobiliari urbà mòbil. Així mateix, s'ha projectat una actuació posterior per a la millora de l'empedrat amb l'objectiu d'homogeneïtzar el paviment de la zona.

    L'alcaldessa de Santa Pola, Yolanda Seva, ha explicat que es tracta "d'una actuació puntual per a millorar l'accessibilitat i la seguretat". Ha assenyalat a més que estes mesures de millora van dirigides a "dinamitzar la zona i retornar a la ciutadania un espai que li pertany".

    Pujar