elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El 15 de març torna el Certamen Nacional de Monòlegs a Santa Pola

El 15 de març torna el Certamen Nacional de Monòlegs a Santa Pola
  MÉS FOTOS
  El 15 de març torna el Certamen Nacional de Monòlegs a Santa Pola - (foto 2)

  El mes de març torna a portar a Santa Pola el Concurs Nacional de Monòlegs, amb la presència de les noves promeses del món de la comèdia. Els dotze anys d'edició d'aquest concurs han anat consagrant l'esdeveniment tant a nivell de participants, com d'assistència de públic, fruit de la bona combinació de l'esdeveniment: humor, música i entreteniment.

  Enguany l'organització, que és a càrrec de les Regidories de Joventut i Cultura, ha decidit adaptar el calendari pel que l'esdeveniment transcorrerà en dues gales, que seran el divendres 15 de març a les 21:00 hores, amb sis participants; i la gala final, el divendres 22 de març a les 21:00 hores, amb tres participants. Els premis seran per al primer, segon i tercer, a més, també estarà el vot del públic.

  Són un total de 22 persones les que s'han presentat enguany al Concurs Nacional de Monòlegs, procedents de ciutats com Madrid, València, Albacete, Cadis, Logronyo, Elx, Murcia, Barcelona i, també de Santa Pola. El jurat ha realitzat una selecció de sis artistes que hauran de disputar-se el passe a la final, en la vetlada també estarà present el guanyador de l'any passat, el còmic gallec Tito Rober.

  Els còmics seleccionats són Buitrago, Nacho Punto G (tots dos de Madrid), Nando Rierol (d'Elx), Rubén Faura (d'Albacete), David Nacher i Arnau Soler (tots dos de València).

  Les entrades per al certamen podran adquirir-se a la Casa de Cultura el mateix dia de l'actuació, tant el dia 15 com el 22 de març, al preu de 3 euros adult i 2 euros estudiant.

  Pujar