17 de gener de 2021 17/1/21

L'alumnat dels col·legis de Santa Pola gaudeix de l'obra teatral “La Gota Viatgera” per a commemorar el dia de l'aigua

L'alumnat dels col·legis de Santa Pola gaudeix de l'obra teatral “La Gota Viatgera” per a commemorar el dia de l'aigua - (foto 1)

    L'alumnat de tercer i quart de Primària dels col·legis de Santa Pola, ha gaudit aquest dijous dia 4 de la representació, en dues sessions, d'una obra de teatre infantil. Aquesta activitat està inclosa en la programació d'Educació Ambiental que ve desenvolupant-se des de la regidoria de Sostenibilitat.

    L'obra “La Gota Viatgera” ha tingut lloc a la Casa de Cultura i serveix per a conscienciar als xiquets i xiquetes sobre la importància del cicle de l'aigua, tant el natural com l'urbà. D'aquesta manera, han pogut conéixer la problemàtica existent amb aquest recurs, que és limitat i cada vegada més demandat.

    A través de jocs i demostracions han pogut aprendre processos tals com el de l'evaporació de l'aigua, la seua condensació en forma de núvols, les diferències existents entre l'aigua potable i la contaminada, o el procés de depuració que, amb criteris de sostenibilitat ambiental, fan que s'intente tancar el cicle d'aquest recurs tan important.

    Aquesta activitat s'ha dut a terme gràcies a la col·laboració de Hidraqua.

    Pujar