27 de maig de 2020 27/5/20

L'Ajuntament de Santa Pola presenta els seus imprescindibles en la fira Alacant Gastronòmica

L'Ajuntament de Santa Pola presenta els seus imprescindibles en la fira Alacant Gastronòmica - (foto 1)

    La vila marinera viatja a Alacant Gastronòmica aquest divendres, on fins al dia 25 estarà present a través de la Regidoria de Turisme. L'Ajuntament tindrà un estand en la zona de restaurants en el qual oferirà informació turística de Santa Pola: guies, plans en 3D i un receptari.

    "Promocionarem i informar sobre tota l'oferta gastronòmica que hi ha a Santa Pola, que com bé sabem és molt variada", ha manifestat la regidora de Turisme, Mercedes Landa, "a més d'això, informarem a totes aquelles persones que s'acosten al nostre estand de l'amplíssima oferta d'oci de què disposem en el nostre municipi: des dels esdeveniments esportius, culturals, visites teatralizadas, fires i edicions del nostre 'Foc, festa i fira', juntament amb les nostres novetats per al turisme adaptat".

    Aprofitant la visita a Alacant Gastronòmica, la Regidoria de Turisme també promocionarà la desena edició del Tapeix Santa Pola, un concurs que se celebra en la vila marinera i que va donar començament divendres passat i s'estendrà fins al 10 de març. Aquest concurs organitzat per l'Ajuntament pretén promocionar el Peix de Santa Pola. Per a participar cal consumir un mínim de 8 tapes diferents, demanar que et segellen en el fullet les tapes consumides i votar de l'1 al 5 cadascuna d'elles. Podeu trobar tota la informació en les oficines de Turisme o acudir als restaurants que participen seguint l'aplicació RUTAPPA.

    Pujar