22 de gener de 2021 22/1/21

L'Ajuntament de Santa Pola obri la convocatòria per a participar en la nova edició de Art al Carrer 2019

L'Ajuntament de Santa Pola obri la convocatòria per a participar en la nova edició de Art al Carrer 2019 - (foto 1)

    Les Regidories de Cultura, Joventut i Igualtat de l'Ajuntament de Santa Pola han llançat aquesta setmana la convocatòria Art al Carrer 2019, amb l'objectiu d'oferir una alternativa cultural durant els mesos de juliol i agost a través de diferents propostes artístiques que es realitzaran tots els dimecres en diferents espais de la vila marinera.

    La convocatòria està oberta a artistes o grups que treballen disciplines com la música, màgia, clown, dansa o acrobàcies, entre altres. Totes elles seran de temàtica lliure, però han de ser representades per a tots els públics i amb una durada no inferior a 45 minuts.

    Teniu a la vostra disposició les bases completes en la pàgina web de l'Ajuntament, dins de l'àrea de Cultura (https://www.santapola.es/cultura/). Els interessats podran realitzar les seues inscripcions de forma online fins al 30 d'abril (inclusivament) a través del següent enllaç: www.bit.ly/artalcarrer2019

    Aquells que desitgen realitzar alguna consulta poden fer-la a través del correu electrònic racojove@santapola.es o al telèfon 96 669 40 40.

    Pujar