3 de juny de 2020 3/6/20

L'Ajuntament de Santa Pola atén un 4% respecte a la població total a la campanya de L'IRPF 2017

  Durant aquesta campanya de l'IRPF 2017 l'Ajuntament de Santa Pola ha posat, per primera vegada, a disposició dels ciutadans tres llocs informatius per poder realitzar les seues declaracions. Aquests llocs, situats a la planta baixa del consistori, han estat disponibles des del 12 de maig fins al 2 de juliol.

  S'ha atès a un quatre per cent respecte a la població, el que ens situa per davant d'Alacant ciutat; tot i que cal dir que, a més d'atendre a la població local, també ha acudit als llocs població de Torrevella i d'Elx (pedanies).

  Aquest total de persones ateses ha transcendit en 1.051 declaracions presentades, xifra que comprèn el total de declaracions individuals i conjuntes. Francesc Carbonell, regidor d'Hisenda, ha valorat "molt positivament" aquestes dades, ja que "a més, s'estan creant sinergies i dinamismes amb la resta d'administracions públiques, sumant entre tots es presten més serveis de qualitat amb un cost més baix per a l'administració".

  Amb aquestes dades, Clara Ferrando Estrella, Secretària Autonòmica d'Hisenda i responsable de l'àrea de Tributs, veu favorable poder continuar amb aquesta iniciativa, ja que per a les dues institucions és important apropar l'administració al nombre màxim de persones possibles. De fet, Carbonell ha explicat que "en principi tornarem a comptar amb aquest servei. Se li ha traslladat una petició al Director General de Tributs, Eduardo Roca, perquè s'estudie la possibilitat de, a més de tenir els tres llocs que hem tingut aquest any, comptar amb un més en Gran Alacant, per tal d'apropar l'Administració a la ciutadania".

  El regidor també ha volgut agrair, tant el Director General com a la Secretària Autonòmica la signatura del conveni, així com a les persones funcionàries que han treball realitzant les declaracions. També als ciutadans i ciutadanes que han confiat en el servei. A més, ha explicat que "l'Ajuntament de Santa Pola està realitzant les gestions oportunes per continuar donant serveis d'altres administracions a la planta baixa de l'Ajuntament. De fet, ara mateix contem amb la Policia Nacional per a la renovació del DNI".

  Pujar